Одесская национальная академия пищевых технологий (ОНАПТ)

Контакты:
Адрес: г. Одесса, ул. Канатная, 112
Приемная комиссия (тел.): (048) 725-32-84, 712-41-40, 712-40-88

Бесплатное обучение:
Платное обучение:
Последипломное образование:
Аспирантура, докторантура:
Военная кафедра:
Общежитие:
Подготовительное отделение:
Курсы подготовки к ВНО:
Общая информация
Тип учебного заведения:
Академия
Форма собственности:
государственная
Уровень аккредитации:
ІІІ-IV
Стоимость обучения в год (грн.):
от 5470 до 9740
Форма обучения:
дневная, заочная
Квалификационный уровень:
бакалавр, специалист, магистр
Количество студентов:
10000
Количество заявлений на одно место лицензированного объема:
1.37
Количество заявлений на одно место государственного заказа:
7.98
Средний бал ВНО абитуриентов:
158.82
Средний бал атестата абитуриентов:
170.64
Направления подготовки
Технологічний інститут харчової промисловості ім. В.М. Ломоносова
• Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
• Факультет технології і безпеки м'ясних і молочних продуктів та екологічного менеджменту
• Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
• Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного та туристичного бізнесу


Інститут механіки, автоматизації та комп'ютерних систем ім. П.М. Платонова
• Факультет автоматизації, електромеханіки, комп'ютерних систем і управління
• Факультет технологічного обладнання, пакування та технічного дизайну


Інститут прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна
• Факультет менеджменту, маркетингу та логістики
• Факультет економіки, бізнесу і контролю


Інститут холоду, кріотехнологій і екоенергетики ім. В.С. Мартиновського
• Факультет екоенергетика та нафтогазової справи
• Факультет Інформаційних технологій та кібербезпеки
• Факультет низькотемпературної техніки і технології


Інститут післядипломної освіти та підвищення кваліфікації Загалом 11 факультетів, 38 спеціальностей, 51 кафедра.
Информация о ВУЗе
Одеська національна академія харчових технологій (ОНАХТ) є визнаним в Україні і за кордоном сучасним інноваційним науково-навчальним центром підготовки висококваліфікованих кадрів для підприємств харчової та переробної промисловості галузей АПК і наукових досліджень з розробки функціональних продуктів харчування зі 110-річним досвідом успішної діяльності. За роки існування академія, як вищий навчальний заклад, підготувала понад 90 тисяч фахівців, серед яких понад 5 тисяч випускників – громадяни з 75 країн світу. Випускники ОНАХТ - відомі науковці, інженери, керівники різних рівнів, які досягли успіху не тільки за допомогою ґрунтовних фахових знань, а й завдяки гармонійному поєднанню в освітньому процесі тих дисциплін, що розширюють світогляд молодої людини, навчають логічно й нестандартно мислити, сприяють формуванню особистості. Стратегічна мета академії спрямована на підготовку інженерних і наукових кадрів усіх освітніх рівнів, зміцнення науково-педагогічного потенціалу, широке використання новітніх технологій у навчальному процесі, гуманізацію освіти та виховання молоді, інформатизацію науково-освітніх програм, розвиток наукової та міжнародної діяльності, зростання матеріально-технічної бази академії.
-3+24
Необходимо загрузить аватар
Выразите свою индивидуальность, загрузив уникальный аватар (картинка пользователя) или выбрав наиболее подходящий из предлагаемой галереи аватаров.
Правила
закрыть

Правила публикации комментариев

Публикуя комментарии, Вы несете ответственность согласно законодательству Украины.

Запрещается:
  • публиковать комментарии, которые пропагандируют деятельность, прямо запрещенную законодательством Украины;
  • оставлять комментарии, не относящиеся непосредственно к опубликованному материалу;
  • использовать в комментариях ненормативную лексику (мат);
  • оскорблять в комментариях других посетителей, людей и организации;
  • публиковать комментарии, носящие рекламный характер;
  • использовать при написании комментария транслит (запись украинских или русских слов латинскими символами), предложения, состоящие из эрративов (например, так называемый олбанский йазыгг);
  • публиковать комментарии, целиком состоящие из заглавных букв;
  • публиковать односложные комментарии (например, «+1»).

Редакторы оставляют за собой право удалять любые комментарии, не отвечающие указанным требованиям, а при регулярном или грубом пренебрежении Правилами – блокировать пользователю доступ к Порталу. Редакторы не комментируют свои действия и не обсуждают их с пользователями.

Вы не подписаны на комментарии к этому материалу. Оповещать
Войти